Over Druïdenwandeling

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

09 okt
# 2448

Druïdenwandeling

Wandeling van ± 2,5 u. in het spoor van de druïden met een gids van Natuurpunt. Na de wandeling is er lekkere soep met brood.

zondag 9 oktober 2022 om 13:30 uur

Druïden zijn zeker niet alleen romantische verzinsels van de auteurs van de Asterix-strips! Aan de hand van de eik, els, es, wilg, beuk, riet en dergelijke die wij op onze wandeling tegenkomen, hebben wij aandacht voor de vele onzin en verzinsels die over de druïden worden verteld, en voor het inpalmen van de Keltische feesten en gebruiken door het christendom.

De gids van Natuurpunt verwacht ons om 13.30 u. aan De Juste Keuze (Goorstraat 2, Westmeerbeek). De wandeling duurt ongeveer twee en een half uur. Nadien genieten we van lekkere soep met brood. Er is parkeerplaats voorzien, ook voor fietsers. Wandelschoenen zijn aangewezen.

Prijs: 6 euro. Gezinsprijs: 12 euro. Betaling kan ter plaatse.
Graag een seintje bij Lea Wagemans,
Kapelstraat 30, Hulshout • tel: 0498/51.72.26 • wagemans.lea@gmail.com

Breng gerust je familie en vrienden mee!

Prijzen

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijActiviteitEuropaWandelingWandeling met gidswandel- en fietsrouteGeschiedenisNatuur