Over Toen de dieren nog spraken en wat de mensen daarvan maken

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17 nov
# 6090

Toen de dieren nog spraken en wat de mensen daarvan maken

Natuureducatieve comedyvoorstelling met Joeri Cortens
 

vrijdag 17 november 2023 om 19:30 uur

Natuureducatieve comedyvoorstelling met Joeri Cortens

Op vrijdag 17 november 2023 om 19.30 uur in PZ Mattheüscentrum,
Grote Baan 120, 2235 Hulshout

Joeri Cortens werd geboren in Herentals en groeide op in de Kempense bossen en heide. Hij werkte jarenlang als veldmedewerker in het departement biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt Natuuracademie. Hij geeft talrijke lezingen, cursussen en voorstellingen over uiteenlopende natuurthema’s zoals wilde bijen, natuurlijke tuinen, ecologie, dierengedrag…
Velen kennen Joeri Cortens ook van radio en TV: ‘Wild van dieren’, ‘de madammen’ ‘het zijn net mensen’, ‘de vijver van Siska’, ‘huisbioloog’, ‘de weekwatchers’, ‘Nieuwe Feiten’. Als Joeri vertelt, straalt de passie voor de natuur van hem af.

Toen de dieren nog spraken…
en wat de mensen daarvan maken
is een comedyvoorstelling over de communicatie tussen mensen, dieren, planten - in geuren en kleuren - en wat er zoal kan mislopen. Apen apen apen na? Gaan spinnen op het web? Twitteren (blauwe) vogeltjes zelf wel eens? En vooral: wat bakken we er zelf van? Zijn we beland in een communicatie-revolutie of verstaan we mekaar steeds minder?
Welkom op deze ontspannende natuureducatieve voorstelling.

In samenwerking met Natuurpunt

Iedereen van harte welkom!

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 8,00
Standaard € 10,00

Info: wagemans.lea@gmail.com

Labels: Mens & MaatschappijDiversiteitActiviteit